Bine ati venit la Casa Trestiana

În funcție de durata șederii dvs. în căminul nostru, puteți opta pentru una din urmatoarele variante de plată:

1. Plată lunară, cu tarife de la 2400 lei/lună/persoană.
2. Contribuție unică de 44.000 lei + lunar 1500 de lei.
3. Donarea locuinței.

Tarifele sus menționate sunt reprezentative pentru persoane ce necesită asistență personală minimă. Prețurile finale se vor stabili în funcție de gradul de sănătate și dependență al fiecărui rezident. La punctul 1 și 2 nu sunt asigurate medicamentele și scutecele pentru adulți.

Nu poți porni decât cu inima strânsă și plina de remușcări sa cauți un loc în care cei care te-au crescut și iubit sa poată fi îngrijiți în condiții decente, poate și din cauza prejudecăților, dar și a ideilor preconcepute despre cum ar arata un astfel de loc.
Mama are Alzheimmer în stadiu avansat.
Deoarece starea ei necesita îngrijiri 24/24 și după îndelungi căutări și ezitări am ajuns la Casa Trestiana.
Și prima impresie a fost ca mi-aș dori chiar eu sa trăiesc într-un astfel de loc.
Căldură gazdelor și a ingrijitoarelor, hărnicia lor, care au transformat locul într-un adevărat colt de rai, cu o gradina mare și frumoasa și un peisaj de care nu ai mai vrea sa te desprinzi, curățenia și bunăvoința proprietarilor, mi-au spulberat pe loc orice urma de îndoială.
Sunt deja câțiva ani de când mama este îngrijită aici și pot spune cu mana pe inima ca e cea mai buna decizie pe care am putut sa o iau.
Îmi vizitez mama săptămânal și ma bucur sa o vad fericita ca ne revedem de fiecare data, dar și liniștea și împăcarea pe care o găsesc în ochii ei, care ma asigura ca e bine și îngrijită.
Nu pot decât sa mulțumesc oamenilor care au creat acest loc cu dăruire și drag.
Recomand cu încredere.

Stefan Bratu / Google

upa nenumarate cautari pot spune cu mana pe suflet ca am gasit exact ce imi puteam dori pentru tatal meu, aflat in incapacitatea de a se ingriji singur.Trebuie sa recunosc ca a fost o decizie greu de luat tinand cont ca trebuia sa-mi las parintele , pe mana unor persoane necunoscute ,noua familiei.Ce pot sa va spun…am gasit un loc minunat cu oameni deosebiti ,incepand cu admnistratorii acestei case pana la persoanele angajate in aceasta casa de batrani. Conditiile sunt foarte bune ,igiena personala zilnica,mancare foarte buna si echilibrata nevoilor cat si un mediu foarte prietenos .Recomand cu incredere acest loc.

DARIUS TRIC / Google

Totul este la superlativ, de la locație la meniu, curățenie, dar mai ales personalul de acolo. Mama, care este o persoană greu de mulțumit, este foarte încântată de acest loc.

Daniel Bejan / Google

Astazi am vizitat o ruda la acesta locatie .
Am ramas profund impresionat de acest camin de batrani.
Un peisaj de vis , o curatenie impecabila si un personal foarte amabil.
Din discutiile avute cu ruda vizitata acesta mi-a spus ca este forte multumit de locatie , personal si mai ales de mancarea diversificata care li se ofera.

Marius Valea / Google